NIKINA oleh Nadia Khan

NIKINA by Nadia Khan from  in  category
Baca menggunakan
(Harga tidak termasuk 0% GST)
Judul: NIKINA
Penulis: Nadia Khan
Kategori: General Novel
ISBN: 9789672128885
Penerbit: Buku Fixi
Ukuran file: 0.73 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(Harga tidak termasuk 0% GST)

Ringkasan

“Apa main gabung-gabung nama macam ni? Kamu tahu tak, ini dikira zina nama! Haram buat macam ni!” Ustazah Suhaila menempik di dalam kelas ketika ternampak Kina sedang khayal menulis namanya dan nama Nik berulang-ulang dalam pelbagai corak di atas kertas contengan – NIKINA, NIKINA, NIKINA... Kata orang cinta monyet takkan berkekalan. Tapi bagaimana kalau cinta monyet kita berjaya berevolusi menjadi cinta manusia?

Ulasan

NIKINA
by maizatul hidayah on March 11, 2019

Best love story everrrrr

??
by husneyney on April 09, 2019

Sebelum cerita pasal Nik & Kina, nak bagitau yang i cukup terhibur dgn bff Dini, si Bun hahaha ada je idea-idea bernas dia nak tolong dini menangi hati kina. Curious tak dgn nama dini? hehe. Okay now, Nik & Kina - NIKINA! I suka dan rasa jatuh cinta dgn watak diorang dua. Masa baca memang dapat rasa betapa soulmates-nya Nik & Kina..... am always rooting for them!! but then, every love story jarang lah terlepas dari kehadiran orang ketiga kan? Siapa Sara? I curious gila nak tahu siapa Sara.... and the plot twist..... fuh Sara bukan "orang ketiga" yang biasa-biasa, sememangnya luar biasa. Curious tak? Baca jangan tak baca! Such a beautiful love story, i can say ??

Moree
by Nurul Ilyana on March 17, 2020

Sambung. What happened? Kina dengan nik jaga baby tu ke eve though bukan anak diaorang???

nikina
by Farhana on April 09, 2020

hmm ntah la.ada ilmu dan info yg bagus contohnya anak nikina ni.dan agak bosan sebab asik cite dorg je.konflik biasa dah kita tengok cmni.apapun tq penulis

NIKINA
by Muhammad Aiman on May 10, 2020

best story ever!!! interesting storyline..keep it up!!!!hope for NIKINA 2, maybe?

Tulis ulasan anda

Direkomendasikan