Shubert's Serenade oleh Hlovate

Shubert's Serenade by Hlovate from  in  category
Baca menggunakan
(Harga tidak termasuk 0% GST)
Penulis: Hlovate
Kategori: Chick-Lit
ISBN: 978-983-43217-5-8
Ukuran file: 0.67 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(Harga tidak termasuk 0% GST)

Ringkasan

Hidup Najwa, seoranganak gadis di bangku sekolah, berubah apabila dia mendapat 'ahli keluarga baharu'. Kehadiran Encik Zainal sebagai 'papa baharu' dan Shah sebagai abang tiri dirasakan mengganggu dinamik keluarga yang selama ini bahagia antara dia, mama dan Ucop. Tetapi hati dan perasaan boleh berubah. Kerana kasih sayang itu ada di mana-mana. Untuk semua. Untuk sesiapa yang mencarinya. Bukan hanya untuk Uda dan Dara. Tetapi juga untuk anak dan bonda. Buat adik dan kekandanya. Semua. Sesiapa. Dan kasih sayang itu, hayatnya melangkaui tempoh nyawa.

Ulasan

unik
by nurul on July 21, 2016

hati saya sayu membacanya.

by Saya Iszuddin on April 25, 2017

Amazing book

Menusuk Qalbu
by Aiman Zafran on June 13, 2017

Cerita dia nemang relatable dan difahami. Bagi pembaca yang ada background in music kira maca satu advantage. Tapi yang takde background in music pun boleh je faham jalan cerita nya

Best dan sedih
by nurul faizah on August 24, 2018

Baca time sblom cerita ni dibukukan..tak sanggup nak baca lagi...sedih..

Nice story
by Nur on September 10, 2018

10 kali baca 10 kali nangis. Thumbs up to Hlovate it was a nice story :)

mad
by Nurul Syafina on February 07, 2020

i already purchase Shubert's Serenade and Ked's story. but why takde kuar kat list my books????????

Shubert's serenade
by Yayu Faryizz on April 16, 2020

sedih cerita ni

Best
by khairunnisa nabila on April 18, 2020

Dear hlovate. Sebabkan ebook ni best sgt, i want more. Please hasilkan lebih banyak buku2 seperti ini. Mana boleh watak ju'a habis macam tu jeee.

Sedihh
by MUHAMMAD AMIN on April 27, 2020

Jangan nangis pleasee.

Tulis ulasan anda

Direkomendasikan